Fonden for Entreprenørskab
Nyt partnerskab styrker entreprenørskabsfestival

William Demant Fonden indgår toårigt partnerskab med Fonden for Entreprenørskab, der med en årlig festival fortsat udvikler betydningsfulde kompetencer indenfor entreprenørskab og iværksætteri hos børn og unge.

Det er Fonden for Entreprenørskab, som står bag den online festival, Danish Entrepreneurship Festival, der målrettes elever og studerende fra hele landet. Festivalen fungerer som uddannelsernes entreprenørskabsuge, hvor børn og unge kan gøre sig værdifulde erfaringer med iværksætteri, heriblandt igennem inspirerende taler og møder med iværksættere og erhvervsfolks samt workshops og konkurrencer.

William Demant Fonden støtter med DKK 600.000 over to år til at udforme og udvikle undervisningsmaterialet, til stor glæde for Fonden for Entreprenørskab:

”Vi arbejder for, at entreprenørskab bliver en naturlig del af undervisningen på alle uddannelsesniveauer i Danmark, og på den måde sikre at alle børn og unge får evner til at skabe, forandre og gøre en forskel i verden.  Danish Entrepreneurship Festival giver netop elever og studerende mulighed for at afprøve deres ideer i virkeligheden og udvikle innovative evner. Vi er stolte og taknemmelige over, at William Demant Fonden har valgt at støtte festivalen for det gør, at endnu flere børn og unge få mulighed for at prøve kræfter med innovation og entreprenørskab i praksis,” fortæller Fonden for Entreprenørskab er adm. direktør Christian Vintergaard.

William Demant Fondens formand Lars Nørby Johansen, siger om partnerskabet:

”William Demant Fonden yder blandt andet støtte til at fremme uddannelsesmæssige formål især blandt unge. Med Danish Entrepreneurship Festival udbreder Fonden for Entreprenørskab kompetencer inden for entreprenørskab og STEM-kompetencer. Det er vigtigt for vores fond. Vi er derfor meget glade for konkret at kunne yde støtte til festivalens entreprenørielle uddannelsesforløb rettet mod både undervisere og de studerende.”

Billeder: Startuppen CEDI, der sidste år modtag Fonden for Entreprenørskabs Mikrolegat i forbindelse med Entreprenørugen. 

Læs mere om Fonden for Entreprenørskab her


 

entreprenr_fonden---cedi---aarhus----highres-5entreprenr_fonden---cedi---aarhus---lowres-16entreprenr_fonden---cedi---aarhus---lowres-8