Landsindsamlinger

Landsindsamlinger


I William Demant Fondens fundats ligger der en hensigt om at støtte sociale formål. Derfor har man valgt at donere penge til de brede, nationale landsindsamlinger, som hvert år afvikles med stort anlagte shows på de danske tv-stationer.

Knæk Cancer
Lørdag den 24. oktober var TV2 vært for dette års indsamling til Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med tv-showet Knæk Cancer 2020. Støttebeløbet gik til Kræftens Bekæmpelses arbejde inden for forskning, forebyggelse og rådgivning af patienter og pårørende.

Danmark Indsamling
12 af landets største humanitære organisationer og DR stod bag Danmarks Indsamling 2020, som i år havde fokus på alverdens børn på flugt. Det store indsamlingsshow løb af stablen lørdag den 1. februar i Vejle Musikteater og resultaterede i et samlet beløb på i alt DKK 82 mio.

Børneindsamlingen
Børneindsamlingen har et show på TV3 som omdrejningspunkt og drives af Børns Vilkår. Her går pengene til projekter som rådgivning på BørneTelefonen, bisidning af børn i kommuner og Statsforvaltning, SkoleTjenestens arbejde for at stoppe mobning og fremme trivsel og politisk arbejde for at sikre børns ret til en tryg barndom.

Danmark planter træer
TV2 og Danmarks Naturfredningsforening afholdt i september 2019 Danmarks første indsamlingsshow til gavn for klimaet. Med støtte fra private danskere, virksomheder, organisationer og fonde nåede man målet om at kunne plante én million træer i nye Folkeskove rundtom i hele landet.

knaek_cancer_2020-10-24_215114-wdf