Landsindsamlinger

18-05-21

Landsindsamlinger


I William Demant Fondens fundats ligger der en hensigt om at støtte sociale formål. Derfor har man valgt at donere penge til de brede, nationale landsindsamlinger, som hvert år afvikles med stort anlagte shows på de danske tv-stationer.

Knæk Cancer
Lørdag den 29. oktober var TV2 vært for dette års indsamling til Kræftens Bekæmpelse i forbindelse med tv-showet Knæk Cancer 2022. Støttebeløbet gik til Kræftens Bekæmpelses arbejde inden for forskning, forebyggelse og rådgivning af patienter og pårørende.

Danmark Indsamling
12 af landets største humanitære organisationer og DR stod bag Danmarks Indsamling 2022, som i år havde fokus på coronakrisens børn. Det store indsamlingsshow løb af stablen lørdag den 29. januar i Musikhuset Esbjerg og resulterede i et samlet beløb på i alt DKK 101 mio.

Børneindsamlingen
Børneindsamlingen har et show på TV3 som omdrejningspunkt og drives af Børns Vilkår. Her går pengene til projekter som rådgivning på BørneTelefonen, bisidning af børn i kommuner og Statsforvaltning, SkoleTjenestens arbejde for at stoppe mobning og fremme trivsel og politisk arbejde for at sikre børns ret til en tryg barndom.

Danmark planter træer
TV2 og Danmarks Naturfredningsforening afholdt i september 2019 Danmarks første indsamlingsshow til gavn for klimaet. Med støtte fra private danskere, virksomheder, organisationer og fonde nåede man målet om at kunne plante én million træer i nye Folkeskove rundtom i hele landet.

Danmark redder jord
Vilde dyr og planter i den danske natur er truet, fordi deres levesteder forsvinder. Derfor har valgte vi at frikøbe 4.167 kvadratmeter jord ved at støtte indsamlingen til Danmark redder jord, der blev gennemført af TV2 og Den Danske Naturfond ved et stort indsamlingsshow på TV2 søndag den 23. maj 2021. Fondens bidrag til sagen androg DKK 50.000. Vi er stolte over at være med til at sikre kommende generationer adgang til storslåede naturoplevelser.


knk-cancer-2022-10-28_210517
knaek_cancer_2020-10-24_215114-wdfdanmark-redder-jord
danmark-redder-jord_brygman